Mina sömnproblem är borta

Hej igen alla fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har en bra fredag, och att ni mår bra. Jag vet att ni är många som har varit nyfikna på det här med akupunktur i Mölndal, då jag för några veckor sedan skrev att jag var sugen på att testa på detta, och jag tänkte idag skriva ännu ett inlägg om detta. Jag hittade nämligen för ett par veckor sedan ett företag som jag vände mig till. Hälsokällan heter företaget, och är faktiskt ett företag som jag fick som tips utav en av er läsare. Jag kände direkt att detta företag var pålitligt och seriöst, och kände mig därför väldigt lugn och trygg med företagets anställda. Jag har haft mycket sömnsvårigheter i flera år, och detta var anledningen till varför jag valde att vända mig till just Hälsokällan. Jag är så glad och tacksam över att jag fick hjälp av Hälsokällan, då jag verkligen har fått riktigt bra hjälp för mina besvär. Catharina Andersson, som arbetar med just akupunktur hos Hälsokällan, var riktigt duktig på det här med kundservice, och såg till att hon verkligen förstod vad det var som jag behövde hjälp med. Hon arbetade hela tiden med mina behov, önskemål och förutsättningar, för att kunna ge mig det bästa möjliga resultatet. Hälsokällan arbetar som företag mycket med kvalitet och noggrannhet, men även med mycket engagemang, för att kunna göra sina kunder så nöjda som det bara går.

Jag har nu efter ett par behandlingar redan känt en stor skillnad, och känner helt enkelt att jag nu sover bättre om nätterna. Detta har gett en positiv inverkan på hela min vardag, då jag nu är piggare och känner mig gladare i alla situationer. Jag vill såklart tipsa er läsare som befinner er i Kungälv, Mölndal, Partille eller Göteborg med omnejd att vända er till just Hälsokällan.