Hjälp av Holmbergs Restaurang & Catering AB

Hej på er alla mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka. Ni är många som frågar mig angående företag inom catering i Täby med omnejd, då ni har sett att jag haft mycket fester och kalas det senaste. Jag vill därför idag tipsa er läsare om Holmbergs Restaurang & Catering AB, ett företag som jag fick rekommenderat till mig i början av sommaren, när vi behövde catering till min sons student. Jag har tidigare provat flera olika typer av catering, men då inte fastnat för något specifikt företag. Holmbergs Restaurang & Catering AB är helt otroligt duktiga och erfarna inom både kundservice och matlagning, vilket gjorde att vi kände oss trygga och säkra i företaget redan från början. Just det här med kundservice är viktigt hos alla företag, och kanske framför allt när det kommer till att servera mat. Jag är därför väldigt glad över att vi hittade ett företag som verkligen har detta som fokus. Personalen var på min sons student hur trevliga som helst. De ville verkligen att vi skulle bli nöjda med den service som företaget erbjöd oss, och arbetade därför med mycket kvalitet och noggrannhet. Även maten var tillagad på bästa sätt. Då kockarna hos Holmbergs Restaurang & Catering AB är otroligt duktiga och erfarna inom matlagning blev alla gäster och framför allt min son hur nöjda som helst med den mat som serverades.

Det var otroligt skönt för mig och min man, som slapp stressa med att laga mat till hela släkten, och istället nu kunde vara med och fira vår sons stora dag tillsammans med alla andra. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Täby, på Lidingö eller i Danderyd med omnejd att vända er till just Holmbergs Restaurang & Catering AB.