Shine like diamonds

Jag är överlag dålig på att använda smycken. Det slutar allt som oftast att jag endast har en ring, klocka och ett par små örhängen men jag försöker hela tiden bli bättre på den fronten. Min bror gav mig ett fint armband för ett tag sedan som åker på titt som tätt och jag kikar ständigt på stora halsband och tunga armband. Oftast blir det inga köp dock. För ett tag sedan fick jag se ett fint armband i ett inspirationskollage i vad jag tror var Femina men det fanns inget namn eller någon återförsäljare. Oftast lyckas jag ändå med fint detektivarbete hitta det jag vill ha, men ibland slår det oväntade till att jag har fastnat för något som jag inte kan hitta på bra många veckors googlande. Dock blev jag väldigt förvånad när jag väl gjorde det. Armbandet kom tydligen från damsidan (ett snyggt sätt att säga tantiga) damsidan Mona och jag skäms lite över att erkänna det men det kan nog bli ett köp i alla fall. Snyggt är ju snyggt, eller hur!? Oavsett vilket ska jag i alla fall bli bättre på att använda snygga smycken till vardags.

I am pretty bad at using jewelery but I have to get better. Most of the time I only wear my watch, a ring and some small earrings but sometimes it happens that I use a necklace and a bracelet as well.Recently I found a nice bracelet in a magazine that I reallz liked. The thing was just that I took me forever to find. And when I did I got suprised. It was from an old lady fashion site, not my style at all. But hey, sometimes it happens.

 

About Sofia

The owner of intheheadofs.se
This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *