Red house Sweden

Sverige är ett vackert land. Någonting jag kommit att uppskatta mer sedan jag flyttade därifrån. Varje gång vi bilar till Sverige från Berlin njuter jag av att se naturen och de traditionellt röda husen med sina vita knutar utanför rutan. Vi har mycket att vara stolta över med vårt land. När vi åker upp mot Västmanland genom platta Skåne och smålands skogar funderar jag alltid på om vi skulle stanna en natt eller två på vägen tillbaka. Oftast blir det inte så då vi vill utnyttja tiden tillsammans med min familj till max. En dag vill jag dock visa mina killar mer av mitt vackra hemland. I Skåne har vi stannat en gång på vägen, i Lund där min mormor föddes. Vi spatserade på hennes gamla gator, tittade på hennes vackra familjehem i stan och åt middag på en mysig restaurang på torget. Nästa gång kanske det blir Småland. Jag har själv aldrig spenderat mycket tid i Småland men ett ställe som jag verkligen tyckte om när jag besökte det var vackra Eksjö. Kanske åker jag dit med mina killar och lyxar till det med en natt på deras galet fina stadshotell. Så här såg det ut sist jag var i Eksjö. Då som bröllopsgäst och kanske nästa gång som mamma.

img_7361-768x1024

Inlägget tillsammans med Eksjö Stadshotell

About Sofia

The owner of intheheadofs.se
This entry was posted in Travel. Bookmark the permalink.

2 Responses to Red house Sweden

  1. Anna says:

    Alltså vad fan är det att göra reklam för? Hur lågt kan man sjunka? Jättekul blogg det här, verkligen!

    • Sofia says:

      Jo det kan jag tala om för dig; ett förbaskat trevligt hotell i en vacker stad i mitt älskade hemland som jag gärna besöker fler gånger! Du hittar säkert en blogg som passar dig bättre för den tonen slipper jag gärna här inne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *