Book worm

Jag är, som sagts innan, en riktig bokmal. Jag plöjer de flesta kategorier och på två olika språk just nu. Varje gång jag är i Sverige ser jag till att bunkra upp med böcker på mitt modersmål och det är även de perfekta presenterna att önska sig av släkt och vänner. Nu ska jag snart ta mig an sista delen i Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar.

I am a real book worm. I read almost anything and right now in two different languages. Every time I go to Sweden I make sure to get some books back with me so that I can read and relax in my mother tounge.

About Sofia

The owner of intheheadofs.se
This entry was posted in Everyday stuff. Bookmark the permalink.

8 Responses to Book worm

 1. Karin says:

  Den serien var ju fantastisk, kan tänka mig att böckerna är minst lika bra…

 2. Ena says:

  Skymtar en av mina favoriter, The Shipping News. Boken slar filmen med hastlangder tycker jag. Tur att jag laste den forst, och sen sag filmen da det aldrig brukar bli tvartom for mig och da hade jag missat en fantastisk bok.

 3. Även jag älskar böcker. har dock varit lite dålig på att läsa sedan jag fick alma men ibland så. har inte läst torka tårarna bäckerna. kan du rekommendera?

 4. Siv says:

  Ooooooh, ladda upp med näsdukar! Han har ju ett väldigt dramatiskt uttryckssätt, men detta är verkligen det bästa han har skrivit.

  Jag ser Boktjuven i hyllan också – de värsta naziscenerna spelades in i Görlitz våren 2013. Min tyska chef jobbade där då och berättade om den märkliga och otäcka känslan att gå runt i en stad fylld av naziflaggor där det ropades slagord om nätterna när de spelade in. Jag förstår honom…!

  • Sofia says:

   Kan tänka mig det. Jag kan själv få kalla kårar när man kliver över en filminspelning i den andan här i stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 − = zero

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>