Ending it slow

Arbetsveckan är avklarad för denna gång och jag kom hem till hembakt pizza. Nu väntar soffhäng och sen blir det tidigt i säng för att sova ikapp (ja jag vet att det inte funkar så men man kan ju alltid försöka lura sig själv) det som inte hanns med under veckan.

The working week is done for this time and I came home to home made pizza. Now I will spend some time in the sofa and then head over to the bed early and try to bed and try to catch up on that nice thing called sleep.

About Sofia

The owner of intheheadofs.se
This entry was posted in Everyday stuff. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ending it slow

 1. Sara says:

  Ser gott ut :)

 2. Jenny says:

  Jag vet också att jag inte kan sova i kapp, men jag tycker att det känns som om det funkar. Man laddar liksom om, som om batteriet har varit halvfullt under veckan… Din fredagskväll ser för övrigt helt underbar ut! Mums! Hoppas du sov gott! Kram och trevlig helg!

 3. Malin says:

  Det är så gott med hemmagjord pizza!!;) mums!
  Ha en härlig lördag.

 4. Julia says:

  Mums va gott det såg ut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


two + = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>